Fizioterapija, Indiba, Indiba centar, vesti

Estetika – oblast koja svakoj ženi privuče pažnju

July 15, 2019, Author: Fizio Tim

Estetika – oblast koja svakoj ženi privuče pažnju

Estetika - oblast koja svakoj ženi privuče pažnju

Mnogo puta do sada je bilo reči o Indibi i karakteristikama koje su neprikosnovene u oblasti rehabilitacije. Pored ovog segmenta, veoma efikasno polje delovanja ovog aparata je estetska medicina.

Najjednostavnijom aplikacijom kreme i neinvazivnim pokretima elektroda, uzrokuje se površinska, ali i dubinska reakcija putem optimizacije jonske razmene i dovođenja u balans električnog potencijala tkiva. Koža postaje blistavija, zategnutija i pre svega, regenerisana.

Biostimulacija, mikrocirkulacija i hiperaktivacija su tri bitne karakteristike kojima je vaše tkivo obogaćeno nakon tretmana Indibom. Već posle prvog tretmana, u zavisnosti od regije koja je tretirana, su vidljive promene.

Indiba tretman

Sama aplikacija krema i tretman su vrlo neinvazivni, opuštajući i prijatni. U našem prostoru rade fizioterapeuti koji su posebno obučeni za sprovodjenje estetskih tretmana.

Preko stimulacije regeneracije tkiva, podiže se tonus mišićnog tkiva, koža se zateže i dolazi do smanjenja (gubljenja) celulita. Pored anticelulit programa, postoji mogućnost uklanjanja hematoma, drenaže, koža se podmladjuje.

Za razliku od drugih metoda čije je dejstvo površinsko, estetski tretmani Indibom deluju duboko unutar tretiranog područja i efekti su vrlo brzo vidljivi.

Proverite prednosti ovog aparata, zakažite termin kod nas.

zglob kolena meniskusi

Zglob kolena – meniskusi – opšti pojam/povreda/oporavak

Zglob kolena – meniskusi – opšti pojam/povreda/oporavak Zglob kolena u ...
Pročitaj
veđbe posle povrede - operacije MCL ili LCL

Zglob kolena – vežbe posle povrede/operacije MCL i LCL

Zglob kolena – vežbe posle povrede/operacije MCL i LCL Uz ...
Pročitaj
zglob kolena lcl mcl povreda

Zglob kolena – LCL i MCL – povreda

Zglob kolena – LCL i MCL - povreda Lateralni (lateral ...
Pročitaj