Fizioterapija, Indiba, Indiba centar, Indiba day, Sportska medicina, Trening

Sports injuries – Indiba Day Belgrade

October 2, 2019, Author: Fizio Tim

Sports injuries – Indiba Day Belgrade

indiba day

Proteklog vikenda, 28.9., u prostorijama Fizio tim-a, a u saradnji sa Sineks Medical-om, organizovan je stručni seminar pod nazivom „Sports injuries – Indiba Day Belgrade“.

Ovaj događaj je jedinstvena manifestacija, jer se održala prvi put u celokupnoj jugoistočnoj Evropi. Plan skupa je bio da se, kroz predavanja i praktičan prikaz, predstave prednosti postojanja i primene specifičnog i veoma efikasnog aparata u oblasti fizikalne terapije – Indiba.

Uz mnogobrojne kolege iz oblasti medicinskih i sportskih nauka iz Srbije, seminaru su prisustvovali i strani predavači i kolege. Jedan od predavača u okviru „Indiba Day-a“, bio je Dr Marc-Ignasi Corral-Baques koji je svojom prezentacijom pokazao koliko je Indiba delotvorna u prevenciji, brzom oporavku i rehabilitaciji u vrhunskom sportu.

Pored gostujućeg predavača iz Španije, strukovni fizioterapeut, Jovan Rogić, izložio je, do najsitnijih detalja, na šta sve može da se primeni delotvornost ovog aparata, ali i kako je tekao njen razvoj (Indibe).

Uz sve primere koje su izlagači naveli putem prezentacija, fizioterapeuti Fizio Tim-a (Filip Volšek i Dario Simonović) su imali radionicu gde je, prisutnima, demonstriran rad sa ovim, najnovijim aparatom u oblasti fizikalne terapije. Pored demonstracije, prisutni su imali mogućnost da postavljaju pitanja i, na osnovu, interesovanja, može se reći da je seminar uspešno realizovan.

Deo Fizio tim-a, i osoba kojoj je Fizo tim i Indiba pomogla u velikoj meri, je Dea Đurđević.

Ona je pred prisutnima iznela svoju priču i kroz fotografije pokazala u koliko je teškoj situaciji bila nakon saobraćajne nesreće koja ju je zadesila, kroz kakve je faze prošla i gde je sada, ali je naglasila da i od trenutnog stanja može mnogo bolje uz ovaj aparat (Indiba) kome je posvećen ceo seminar, ali i uz rad sa osobljem Fizio tim-a.

Vezbe za gornji deo tela - zene

Kompleks vežbi za gornji deo tela – za žene

Kompleks vežbi za gornji deo tela – za žene Često ...
Pročitaj

Ravna stopala – uočite na vreme i obezbedite pravilan razvoj svom detetu

Ravna stopala – uočite na vreme i obezbedite pravilan razvoj ...
Pročitaj
indiba day

Sports injuries – Indiba Day Belgrade

Sports injuries - Indiba Day Belgrade Proteklog vikenda, 28.9., u ...
Pročitaj
Loading...